top of page

Samenwerking

Kunst Voor Ons

Locatie

Jaar

2021

Op 9 november 2021 exposeerde Jantien haar werk bij Sissi's Expo Resto in Amsterdam. Dit werd mede mogelijk gemaakt door het collectief waar zij als kunstenaar onderdeel van is, Kunst Voor Ons.

Kunst Voor Ons x Sissi's

Foto door Isabella Verheijen

Foto door Vanderveen Photography

Foto door Isabella Verheijen

EGGSHIBITION

Samenwerking

Brouwerij 't IJ

Kunst Voor Ons

Locatie

Jaar

2022

In april 2022 exposeerde Brouwerij 't IJ twee weekenden lang 32 beschilderde struisvogeleieren in Hubert Nijmegen en Sissi's Amsterdam. Tijdens deze "Eggshibition" werd ook Jantiens ei tentoongesteld.

Foto's door Isabella Verheijen

YOUNG ART

Samenwerking

Nacht van Ontdekkingen

Kunst Voor Ons

Locatie

Jaar

2022

In september 2022 exposeerde Jantien samen met Kunst Voor Ons tijdens de Nacht van Ontdekkingen onder het thema YOUNG ART. Voor dit kunst- en kennisfestival liet Jantien zich inspireren door onzekerheden en negatieve hersenspinsels waar zij tegenaan liep tijdens de voorbereidingen.  Voor de expositie portretteerde ze daarom confronterende maar herkenbare beelden waarin ze haar eigen worstelingen en inner-criticus blootlegt. Op deze manier probeert ze haar destructieve kant onder ogen te komen en tegelijk anderen erkenning en herkenning te bieden. Ze houdt je een confronterende spiegel voor waar je niet omheen kan, maar stelt je ook gerust: je bent niet de enige.

bottom of page